Al onze producten worden met de grootste zorg verpakt en verstuurd zodat u uw bestelling goed zal ontvangen.

Nederland

gratis verzending

Alle bestellingen groter dan € 40,00 worden gratis verstuurd, met Track&Trace.
Voor bestellingen die niet gratis verzonden worden zijn de kosten  € 5,00. Het gaat om pakketten tot 1 Kilogram, is uw pakket zwaarder dan zal de totale verzendprijs afhangen van het gewicht.

EU

Alle bestellingen groter dan € 80,00 worden gratis verstuurd, met pakketpost en Track&Trace.
Voor bestellingen die niet gratis verzonden worden zijn de kosten  € 10,00 .Het gaat om pakketten tot 1 Kilogram, is uw pakket zwaarder dan zal de totale verzendprijs afhangen van het gewicht.

Wereld

Alle bestellingen groter dan € 200,00 worden gratis verstuurd, met pakketpost en Track&Trace.
Voor bestellingen die niet gratis verzonden worden zijn de kosten  € 30,00 .Het gaat om pakketten tot 1 Kilogram, is uw pakket zwaarder dan zal de totale verzendprijs afhangen van het gewicht.

 

Verzekering

Alle pakketten worden standaard onverzekerd verzonden. Bij schade kunt u mogelijk reclameren bij de vervoerende partij. Het kan echter voorkomen dat u geen schade krijgt vergoed.

Ook kunt u kiezen voor een extra verzekering bij uw verzending. Hierdoor zal bij schade altijd worden overgegaan tot vervanging van een niet aangekomen of beschadigde bestelling. Wij adviseren verzekerde verzending voor grotere bestellingen. De kosten voor een verzekerde verzending zijn €10,00.

Levertijd

De verzendprocedure begint wanneer uw betaling bij ons is geregistreerd. Dit is in de meeste gevallen binnen enkele uren na uw bestelling, behalve bij overschrijving als betalingsmethode.
Het doel is binnen 24 uur, wat in de meeste gevallen eerder is, uw pakket bij onze bezorgdienst aan te bieden.
Al onze pakketten worden voornamelijk verzonden met TNT en in enkele gevallen met DHL

Image removed.
Bij TNT post worden pakketten in de regel binnen 48 uur bezorgd.

Image removed.

DHL bezorgt op de volgende dagen: Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag.
Hierdoor kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan 48 uur, omdat op Zaterdag en Maandag geen pakketten worden verwerkt.

Rembours zending

Het is ook mogelijk uw pakket achteraf te betalen aan uw postbode. Dit is een rembours zending. De kosten hiervoor zijn relatief hoog waardoor wij genoodzaakt zijn hiervoor een toeslag te rekenen.
De extra kosten voor een rembours zending bedragen € 16,00,