Gezondelamp is de online aanbieder van innovatieve luchtzuiveringsproducten. Wij bieden consumenten, overheid en bedrijven de beste artikelelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Werkwijze

Klanten vinden op www.gezondelamp.nl alleen de producten die wetenschappelijk zijn getest waardoor de werking is gegarandeerd. Naast de snelheid en het gemak van kopen via het internet kenmerkt Gezondelamp.nl zich door de zeer goede contacten met haar klanten. Mede door efficiente werkwijze kan Gezondelamp.nl tegen scherpe prijzenen goede voorwaarden leveren.

Organisatie

Gezondelamp.nl is een een zelfstandig bedrijf dat zich alleen richt op online verkopen van diverse merken luchtzuiveringsproducten. Omdat Gezondelamp met diverse partijen een exclusieve overeenkomst heeft zal ook in de toekomst groei zijn gegarandeerd.

Voor website eigenaren

Gezondelamp biedt online publishers (affiliates) de mogelijkheid om advertentie inkomsten te genereren. Eeen affililiate partnerschap is bedoelt voor website eigenaren of marketing specialisten. Gezondelamp is aangesloten bij Daisycon, maar u kunt ook direct een partnerschap aanvragen bij ons tegen beter voorwaarden.

Onze gegevens:

W:www.gezondelamp.nl
E:sales@gezondelamp.nl

Bank:NL45KNAB0257786392
KVK: 20133688
BTW: NL857481423B01